marktplaats

Wil je een van je buren blij maken?

Enige tijd geleden kwam Tineke uit blok 1 met het volgende idee:

"Er zijn intussen heel veel bewoners met, onder elkaar, heel veel verschillende talenten.Dan denk ik aan van alles, zoals loodgieters, timmerlui, schilders, boekhouders, docenten, personal coaches, financiële adviseurs, fietsenmakers, automonteurs, trainers, fysiotherapeuten, etc. Denken jullie dat er belangstelling bestaat om hiervan een soort database te maken, waarin je je aanbod bekent kunt maken en dan van elkaar een kleine dienst kunt kopen voor een vriendelijk bedrag?"

Een van de openstaande ideeën voor mijnHollandPark was het toevoegen van marktplaats functionaliteit. Dit sloot perfect bij elkaar aan, vandaar dat we afgesproken hadden om dit wat verder uit te werken.
En dit heeft erin geresulteerd dat het sinds een week is om diensten of producten aan te bieden op mijnHollandPark. Deze producten en diensten zijn voor iedereen zichtbaar, maar alleen leden van mijnHollandPark (bewoners van Holland Park) kunnen deze toevoegen.

Wil je zien wat er aangeboden wordt? Klik dan bovenin het menu op 'mijnHollandMarkt' en kies 'producten' of 'diensten'.

Heb je daarom een product wat interessant kan zijn voor een van je buren ? Of ben je goed in bepaalde activiteiten waarmee je je buren graag wil helpen? Vermeld het dan op mijnHollandMarkt, en maak een andere Holland-Parker blij!

1000 Resterende tekens


mijnHollandPark

Heb je een vraag of een suggestie om de site te verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Gaat de vraag over inhoud van een specifiek(e) blok/toren? Stel hem dan via het forum!