kamerverhuur niet toegestaan

Gelukkig zijn er wat regels rondom kamerverhuur, zo houden we het samen leuk op Holland Park!

In de nieuwbouwwijk Holland Park in Diemen-Zuid is kamerverhuur niet toegestaan. Dat heeft de gemeente Diemen op Twitter meegedeeld in antwoord op vragen van een bewonersorganisatie. Het bestemmingsplan voor de nieuwe wijk staat geen kamergewijze verhuur toe. De afdeling handhaving van de gemeente zal ‘dit signaal daarom oppakken’. De gemeente wijst er op dat ook Verenigingen van Eigenaren van appartementenblokken in Holland Park regels tegen kamerverhuur op kunnen stellen. In de wijk worden aan de lopende band nieuwe appartementen opgeleverd waarbij bewoners constateren dat er regelmatig kamers ter verhuur worden aangeboden. Ook worden koopappartementen door de eigenaren weer verhuurd. In Holland Park worden overigens ook enkele grote blokken met huurappartementen gerealiseerd.

Copyright Diemerkrant.nl – contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Origineel artikel: http://www.diemerkrant.nl/2018/05/22/kamerverhuur-mag-holland-park-diemen/

1000 Resterende tekens


mijnHollandPark

Heb je een vraag of een suggestie om de site te verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Gaat de vraag over inhoud van een specifiek(e) blok/toren? Stel hem dan via het forum!