Interesses hobby's

Houd je van hardlopen? Mountainbiken? Bespeel je een muziekinstrument? Houd je van koken? Wandelingen in de natuur? Kunst bekijken? Yoga? Mindfulness?

Zo veel mensen, zo veel interesses en hobby's. Hoe leuk is het als je die kunt delen met anderen! Bijvoorbeeld samen hardlopen op zaterdagochtend... samen muziek maken... recepten uitwisselen van de lekkerste gerechten, of misschien wel je kookkunsten delen met elkaar.

In de toekomst willen we het mogelijk maken om je interessegebieden aan te geven, andere Holland Parkers te vinden die je interesse delen en aan te geven als je iets wil organiseren. Hier moeten we nog een en ander voor ontwikkelen. Vind je dat dit er zo snel mogelijk moet komen? Mail het ons, dan weten wij waar we onze aandacht vooral op moeten richten.

Heb je nu al een idee om iets samen te doen en wil je niet wachten? Stuur dan je voorstel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan plaatsen we je voorstel als artikel.

1000 Resterende tekens


mijnHollandPark

Heb je een vraag of een suggestie om de site te verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Gaat de vraag over inhoud van een specifiek(e) blok/toren? Stel hem dan via het forum!