Je eigen gedeelte op mijnHollandPark

Wist je dat je jouw eigen blok/toren-gedeelte op mijnHollandPark kunt hebben?

Op mijnHollandPark.nl proberen we zoveel mogelijk informatie te plaatsen die voor bewoners, mogelijk toekomstige bewoners en omwonenden interessant kan zijn. 

Daarnaast is er natuurlijk ook informatie die alleen interessant is voor huidige bewoners van Holland Park, of alleen voor bewoners van een specifiek blok of toren. Bijvoorbeeld technische documentatie over de woonruimtes, afspraken die je hebt gemaakt over gemeenschappelijk ruimtes, of informatie over voortgang van reparatiewerkzaamheden. Misschien wil je wel iets organiseren voor heel Holland Park?!

Daarom is het mogelijk een eigen gedeelte aan te maken voor jouw blok of toren. Zodra jouw eigen blok/toren-gedeelte beschikbaar is, kan iedere bewoner inloggen om toegang te krijgen tot nieuwsberichten van het toren/blok-deel. De opzet van mijnHollandPark zorgt ervoor dat je informatie heel snel en makkelijk terug kunt vinden.
Wellicht overbodig om te zeggen, maar er zijn geen kosten verbonden jouw eigen blok/toren-gedeelte.

Je eigen blok/toren nieuws en Holland Park nieuws

Zodra je inlogt, zie je de nieuwsberichten van jouw blok/toren, en nieuwsberichten voor alle Holland Park bewoners. Daarnaast hebben we mogelijkheden om documenten te delen.
Zie hieronder een voorbeeld van blok 19:

Voorbeeld blok 19

Forum om van gedachten te wisselen met elkaar

Daarnaast is er een forum specifiek voor ieder blok / iedere toren en een forum voor heel Holland Park. 
Zie hieronder een voorbeeld van blok 19 (iets ouder voorbeeld, omdat we de berichten niet openbaar willen maken).

Voorbeeld forum

Jouw blok/toren ook hier?

Is jouw blok/toren nog niet actief op mijnHollandPark.nl? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met ons, en wij leggen je uit welke stappen je kunt nemen om dit te realiseren!

 

1000 Resterende tekens


mijnHollandPark

Heb je een vraag of een suggestie om de site te verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Gaat de vraag over inhoud van een specifiek(e) blok/toren? Stel hem dan via het forum!