Ontwikkelingen Holland Park

Holland Park groeit en groeit... een korte update van waar we staan.

In november schreven we over de realisatie van de buitenruimtes: langzaamaan begonnen de grachten voor blok 21 en blok 16 vorm te krijgen.
Ondertussen is het hele gebied voor blok 21 en blok 16 al behoorlijk op orde. De grachten zien er mooi uit, de straat is opnieuw gelegd met een aantal parkeerplaatsen.

Parkeerplaatsen

Maar niet alleen voor blok 16 en blok 21 is er een gracht en zijn er bruggen, ook tussen blok 16 en 17 is de gracht ondertussen aanwezig.

blok16 17blok16 17gracht

Het zal ook niet meer lang duren, en dan zullen er flink wat bewoners bij komen, want toren 3 en 4, en blokken 6 en 7 zullen binnenkort verhuurd worden. In februari zijn er kijkdagen geweest, en hebben we een paar foto's kunnen maken van binnen en buiten toren 3 en blok 6:

toren3binnentoren3uitzichtblok6buitenblok6tuin

Blok 7 is ook prachtig geworden, en de eerste stappen zijn gezet met het afbreken van het gebouw waarin het informatiecentrum zit (foto's met dank aan Berna Verhoeven):

SloopEekholt2kleinSloopEekholt1klein

Blok 5 is de afgelopen maanden gerezen tot een volwaardig complex, en naar verwachting wordt dit in Q2 opgeleverd (volgens informatie van bewoners).

Blok5 1Blok5 2

Ook aan blokken 18, 19 en 20 wordt gelukkig weer gebouwd na een onzekere periode door het faillisement van de vorige aannemer. Volgens planning zullen al deze blokken in de tweede helft van volgend jaar opgeleverd worden.

Blok19 1Blok18 19

En tenslotte is de weg rondom het toekomstige park inmiddels aangelegd, en wordt er geheid voor blokken 22 en 23.

HollandParkWegBlok22 23

Ben je Holland Park bewoner en heb je meer nieuws en foto's om te delen? Laat het ons weten!

 

 

1000 Resterende tekens


mijnHollandPark

Heb je een vraag of een suggestie om de site te verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Gaat de vraag over inhoud van een specifiek(e) blok/toren? Stel hem dan via het forum!