Op Holland Park beleef je het Amsterdamse grachtengevoel zonder de drukte!

Holland Park wordt een typische, gezellig stedelijke buurt, een levendige wijk met zo'n 5000 bewoners. Een mix van grachtenpanden, winkels, restaurants, cafés en appartementen bepaalt het straatbeeld, terwijl de vele stukken groen en kades het buitengevoel versterken.
Vanuit je huis of lopend op straat zie je een aaneenschakeling van eigentijdse gevels en interessante doorkijkjes, met vrijwel overal uitzicht op het water. Ieder appartement is anders. Door samenwerking met Nederlandse toparchitecten is er een rijke mix aan bouwstijlen, binnentuinen en design in de openbare ruimte ontstaan.
Op straat staan zo min mogelijk auto's, want die worden onder de woongebouwen geparkeerd. Het resultaat is een bijzonder goed bereikbaar kleinstedelijk woongebied met een eigen karakter, zoals de Jordaan of De Pijp: een bruisende wijk met water, mooie straatjes, goede voorzieningen, gezellige restaurantjes en uitstekende verbindingen: Holland Park ligt in de wijk Diemen Zuid. Diemen Zuid ligt tussen de A10, de Weespertrekvaart, de Gooiseweg en de trein-metrolijn Diemen Zuid. Het treinstation Diemen Zuid ligt aan de zuidelijke tak van de ringspoorbaan en heeft directe verbindingen met Schiphol/Den Haag en Lelystad/Hilversum.

Er zijn zeer veel voorzieningen in de buurt, op de campus zijn allerlei voorzieningen zoals een sportschool, fietsenmaker, kapper en horeca. Daarnaast zijn er in buurtwinkelcentrum KruidenHof een keurslager, supermarkt, bakker en kleermaker te vinden. In het centrum van Diemen vind je nog eens meer dan 90 winkels, waaronder een Albert Heijn XL.

Bronnen: Hollandpark.diemen.nl en Holland Park brochure.

1000 Resterende tekens


mijnHollandPark

Heb je een vraag of een suggestie om de site te verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Gaat de vraag over inhoud van een specifiek(e) blok/toren? Stel hem dan via het forum!