Afbouw woningborg

Geen fijn nieuws dat ons allemaal bereikte in maart 2018. Moonen failliet. Maar we willen vooral vooruitkijken nu... wat is de planning?

Er is inmiddels enige informatie over de prognoses voor de verdere afbouw van blokken 18, 19 en 20. Het ziet er naar uit dat het nog enige maanden gaat duren voordat de blokken afgebouwd zijn.

Blokken 20 en 21 zijn voor de verhuur. Blok 21 is al bewoond, dus daar gaat het vooral om garantie perikelen waar Woningborg een rol in speelt. Over blok 20 hebben we weinig informatie, omdat dit verder met de verhuurder besproken wordt.

Voor blok 18 en 19 vinden er op dit moment de laatste werkzaamheden plaats om een begroting te kunnen maken. Deze wordt binnen enkele weken besproken, waarna tot overeenstemming gekomen moet worden met een aannemer. Zodra dit gelukt is, kunnen de bouwactiviteiten hervat worden. De huidige verwachting is dat dit eind dit jaar zal zijn. 

Heb je informatie die we hieraan toe kunnen voegen? Dit horen wij heel graag! Mits natuurlijk gebaseerd op feiten, of voorzien van een goede onderbouwing. Stuur je artikel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk toegevoegd wordt.

1000 Resterende tekens


mijnHollandPark

Heb je een vraag of een suggestie om de site te verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Gaat de vraag over inhoud van een specifiek(e) blok/toren? Stel hem dan via het forum!