Vraag en antwoord

Over inloggen op mijnhollandpark.nl

We hebben ervoor gekozen om bewoners van Holland Park te laten inloggen, zodat informatie gedeeld kan worden die niet voor iedereen beschikbaar is.
Dit betekent dat je je als bewoner eerst moet registreren op mijnhollandpark.nl om toegang te krijgen tot 2 gedeeltes, te weten:

  • Het Holland Park bewoners gedeelte
  • Het specifieke gedeelte voor jouw eigen blok/toren

 Zie het Welkom op Holland Park artikel voor meer informatie over wat op deze gedeeltes te vinden is.

Kun je je nog niet registreren?

Dan komt dit omdat er voor jouw blok/toren nog geen contactpersoon is die het toegangsbeheer regelt. 
Om er zeker van te zijn dat alleen bewoners van Holland Park toegang hebben, vindt er een controle plaats of degene die toegang vraagt ook daadwerkelijk een bewoner van Holland Park is. Aangezien er duizenden bewoners op Holland Park komen, vragen we voor ieder(e) blok/toren een bewoner die de toegang voor het/de desbetreffende blok/toren kan beheren. Dit betekent dat het pas mogelijk is om toegang te krijgen zodra deze persoon voor jouw blok/toren aangewezen is.

Voor welke blokken/toren is er al een contactpersoon en kan er al toegang aangevraagd worden?

  • Blok 19 (bewoners hebben een toegangscode ontvangen en zijn zich aan het aanmelden)
  • Blok 3 (bewoners hebben een toegangscode ontvangen en zijn zich aan het aanmelden)
  • Blok 5 (contactpersoon gevonden, voorbereidingen vinden plaats)
  • Blok 16 (contactpersoon gevonden, voorbereidingen vinden plaats)
  • Blok 18 (contactpersoon gevonden, voorbereidingen vinden plaats)

Voor alle overige blokken/torens zijn we nog op zoek naar een bewoner die de toegang wil regelen voor medebewoners. Zou jij dit voor jou blok willen doen? Laat het ons weten!

Als ik het toegangsbeheer wil verzorgen voor mijn blok/toren, hoe werkt dat?

Zodra je je als bewoner van een blok/toren meldt, vragen wij je om ons op een of andere manier te laten zien dat je inderdaad een bewoner bent van dat blok.
Vervolgens zullen we je een toegangscode geven voor de bewoners van jouw blok, dat gebruikt kan worden voor de registratie. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat die code alleen verstrekt wordt aan personen waarvan je zeker weet dat zij (toekomstige) bewoner zijn.
Indien er een VvE is, die de beschikking heeft over alle mailaddressen van bewoners, dan kan de code op deze manier gecommuniceerd worden aan de bewoners. Op deze manier kost het je bijna geen tijd. In het geval er nog geen VvE is, zullen we samen even moeten overleggen welke mogelijkheden er bestaan. Er is altijd de mogelijkheid om iedere bewoner te vragen een bewijs te sturen, alleen kost dat wat meer tijd.

 

Waarom is mijnHollandPark opgezet?

Holland Park is een geheel nieuwe wijk, met bewoners die elkaar nog niet kennen. Wat is er dan leuker om een platform te hebben waar bewoners elkaar kunnen vinden, het laatste nieuws kunnen zien over Holland Park en met elkaar informatie kunnen uitwisselen? Met duizenden bewoners mag een eigen site natuurlijk niet ontbreken ;-)
Natuurlijk is er ook Facebook, maar vaak is het moeilijk om bepaalde informatie terug te vinden, en niet iedereen zit op Facebook.
We doen dit overigens alleen omdat we denken dat dit een waardevolle verbinding kan vormen voor Holland Parkers. Omdat er wel best wat tijd nodig zal zijn om alles bij te houden, en te zorgen dat er interessante inhoud te vinden is, gaan we dit samen doen met een aantal bewoners van Holland Park. Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

mijnHollandPark

Heb je een vraag of een suggestie om de site te verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Gaat de vraag over inhoud van een specifiek(e) blok/toren? Stel hem dan via het forum!